Dobbelt oprykning fejret med ny pokalsejr

30. maj 2019 kl. 00:06
Ringes andethold spiller i serie 2 næste sæson og er også klar til fjerde runde i pokalturneringen for serie 3-5 hold. Tredjeholdet er også rykket op.

Ringe Boldklub har efter sommerferien hold i både serie 2 og 3. Den dobbelte oprykning blev sikret torsdag aften, da tredjeholdet vandt 3-0 over Assens og dermed en plads i serie 3.

Klubbens andethold fejrede allerede tirsdag oprykningen med en sejr i Albani Pokalen. I tredje runde blev Stjernen, Svendborg besejret 3-0.

Oprykningen til serie 2 blev sikret uden kamp, da Oure Fodbold Akademi meldte afbud til weekendens opgør.

Pokalkampen mod Stjernen lignede på forhånd en vanskelig opgave. Ringe er i serie 3 i pulje med Stjernen og turneringskampen for 14 dage siden blev en meget jævnbyrdig affære, som Ringe dog vandt 1-0. Men i pokalkampen var der større forskel på de to hold og på mål af  Kim Duvander (2) og Rasmus Bjerregaard sikrede RB sig adgang til fjerde runde.

Albani Pokalen er en pokalturnering for de fynske hold i Serie 3 til og med Serie 5. Turneringen afvikles både før og efter sommerpausen, og vinderen får foruden en pengepræmie også en vandrepokal til trofæskabet.